Træfældning og træbeskæring tilbydes

De fleste have- og sommerhusejere kan selv, eller kender nogen, der kan fælde et træ. Bliver opgaven dog for omfattende, kan du med stor fordel kontakte os hos Vemb Skovservice. Vi har det rette udstyr til at udføre træfældning i mindre haver og i nærmest ufremkommelige skovområder.

Vi varetager fældning af træer og træbeskæring i store dele af Jylland, herunder blandt andet i Herning og Holstebro. Alle vores medarbejdere er uddannede inden for området, og flere har mere end 20 års erfaring inden for skovservice.

Vi tilbyder fældning af træer til haveejere, sommerhusejere og andre, der har brug for professionel hjælp til fældning eller beskæring af træer, læhegn eller buskads.

Vi udfører fældning af enhver slags træer

I forbindelse med træfældning tilbyder vi blandt andet også:

  • Topkapring
  • Beskæring
  • Fældning af vanskelige træer

Vi kan både tilbyde manuel og maskinel træfældning samt fældning og beskæring med lift, hvilket kan være en fordel, hvis et træ, som går ind over husets tag, skal fjernes.

Vi tilbyder blandt andet også flishugning.

Hvad koster træfældning?

Kunne du tænke dig at høre mere om vores træfældning-priser, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 22 33 33 43, eller på e-mail kontakt@vembskovservice.dk

Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Har du nogle spørgsmål til træfældning eller træbeskæring?

​Så udfyld kontaktformularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vemb Skovservice ApS

Damhusvej 13
​7570 Vemb

Torben Søgård

Telefon: 22 33 33 43

E-mail: kontakt@vembskovservice.dk

CVR: 36730021