Flishugning for skovejere, kommuner og private kunder

Hos Vemb Skovservice tilbyder vi professionel flishugning samt markedets bedste afsætningsmuligheder for flis i store dele af Jylland, herunder for eksempel i Herning, Holstebro og omegn.

Vi varetager hugning af fliser for alle slags kunder

Vi er din professionelle flishugger og tilbyder vores ekspertise inden for flishugning for mange forskellige virksomheder, og vi arbejder også gerne som underentreprenør. Vi har en medarbejderstab på fem mand, og vi har derfor selv kapaciteten til at varetage større opgaver.

Blandt vores typiske kunder kan nævnes:

  • Skovejere
  • Kommuner​
  • Landbrug
  • Private kunder​

Ønsker du selv at beholde noget af flisen, lader vi naturligvis det ligge, mens vi typisk afsætter det resterende flis til fjernvarmeværker.

Kontakt os og få en attraktiv pris på flishugning

Når vi udfører flishugning, aftaler vi en pris per rummeter, og når vi kører som underentreprenør, kan vi også køre til en fast timepris.

Ønsker du at høre mere om vores priser, eller har du nogle spørgsmål til vores flishugger, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 22 33 33 43 / 40 83 02 84, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@vembskovservice.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vemb Skovservice ApS

Damhusvej 13
​7570 Vemb

Torben Søgård

Telefon: 22 33 33 43

Jan Svendsen

Telefon: ​​40 83 02 84

E-mail: kontakt@vembskovservice.dk

CVR: 36730021

Vemb Skovservice
Damhusvej 13
​7570 Vemb